Салма Хайек за красотата на старостта

Салма Хайек за красотата на старостта
5 (100%) 1 vote

Салма Хайек за красотата на старостта, актрисата помним от редица успешни и звездни продукции, тя се превърна в еталон на красота и привлекателност, а днес е жена на средна възраст, но истински успешна и неустоима с чар.

Актрисата  Салма Хайек признава, че е наистина щастлива да е била сочена за сексуална красавица през младините си и най-вероятно би искала да си остане завинаги красива и запазена както преди, но тя била наистина влюбена в мъжа си Франсоа Пино. Двамата имат общо дете – момиченце Валентина Палома Пино.

Затова се радвала, че имат шанса да остареят заедно и да се променят. Както се пише и в изданието за новини – „Лайфстайл“, Салма искала да получава повече сериозни роли в киното, затова била доволна, че с времето талантът й бива оценен и тя има възможността да пресъздаде невероятни образи и сцени.

Макар и на 50, Салма има своята значимост в киното с таланта си

Обичала да играе майка на екран и очаквала да получава и роли за баба, които да изиграе с желание. Би било невероятно скучно, ако цял живот играеш знойната хубавица в киното, признава лаконично чаровната брюнетка – Салма Хайек, която е едва 1, 55 м, но с присъствие и усмивка за милиони.

Актрисата, споделя пред медиите, че обичча да гледа напред в бъдещето и да планира идеи за дълголетието си, а не да мисли за отминалите й младини.

А ние като верни почитатели както на външността, така и на таланта на тъмнокосата актриса, надяваме се тя все повече да разкрива своите театрални възможности и да създаде много още незабравими и задълбочени образи на големия екран, коментираме и от изданието „Клюки.бг“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Салма Хайек за красотата на старостта”

  1. салма

    мар. 20. 2017

    няма ли кой да ви каже ,че на едната снимка сте сложили Пенелопе Крус?

Добавете коментар