Кошмар за Анджелина Джоли! Губи сина си, Брад Пит не е бащата

Кошмар за Анджелина Джоли! Губи сина си, Брад Пит не е бащата
4.5 (90%) 2 votes

Анджелина Джоли влезе в криминалните хроники със скандални свои действия!

Красавицата на Холивуд Анджелина Джоли се оказа в конфузна ситуация, след като я заплашиха да й вземат най-големия син. Актрисата може да остане без Мадокс, чието осиновяване през 2003 г. е било нелегитимно, научи Kliuki.bg.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли попадна в кошмар заради Мадокс

По документи младежът все още се води официално син на Моунх Сарат, който е директор на камбоджанската благотворителна организация, помогнала на Анджи при осиновяването. Той е фалшифицирал документите на Мадокс, за да го изведе по-бързо от страната.

Така на практика Анджелина Джоли се оказва в много неприятна ситуация. По закон това дори се наказва със затвор, тъй като истинските родители на момчето може и да са живи.

Самата актриса твърди, че никога не би си позволила да вземе детето на друг човек, но съществува вероятност на майката просто да са й платили на ръка.

Новото разкритие изцяло изолира Брад Пит от бащинството му над Мадокс, с когото и без това не се разбира. Той припозна детето, след като се залюби с Анджелина Джоли, но ако официалният му баща е друг, то това припознаване е незаконно.

Актьорът едва ли би съжалявал много, ако от него бъде снето бремето на бащинството над детето, което най-малко обича от всичките си шест. Между него и Мадокс имаше огромен скандал в самолет преди време, а и се говори, че Брад му е посягал.

Анджелина Джоли пък за втори път се замесва в подобен скандал. Миналата година се появи биологичната майка на Захара – най-малкото осиновено дете. Тя поиска среща с дъщеря си и се говори, че дори е настоявала да си я върне. Всичко обаче потъна в забрава, най-вероятно с финансовата помощ на Анджелина Джоли.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар