Никол с нежна провокация за Григор

Никол с нежна провокация за Григор
3.7 (73.33%) 3 votes

Никол с нежна провокация за Григор, тъмнокосата приятелка на родната ни тенис ракета го изненада с нова и доста впечатляваща снимка.

Макар пеещата красавица да е доста над годините на Гришата, тя е все така привлекателна и доста провокативна с фото сесии или разголени музикални клипове. Има перфектна фигура и красиво лице, тъмната й кожа я прави по-загадъчна и екзотична за мъжете.

Докато половинката й тренира в Маями, Никол си сложи снимка от Русия, където на изцяло червен фон в стаята, брюнетката е застанала с къса, малка черна рокля, с която може да провокира доста фантазии.

На снимката, която Никол сама си сложи има и послание от Русия с любов, предполагаме е насочено към нейното младо гадже, което е на другия край на света, пишат и в рубриката на „Гонг“.

Никол провокира с къса пола и страстно червено за фон, изпраща своята любов от близката нам Русия

Все по-бързо развиващата се връзка между Никол и Григор Димитров може да приключи с деца и брак, мечтаят феновете на известната двойка, макар годинките да напредват, обаче официално никой от двамата не споделя подобни планове.

Най-желаната партия за любов у нас – младия и успешен Григор Димитров е в Маями без Никол

Ние от изданието „Клюки.бг“ като истински родолюбиви фенове на Григор и неговите успехи по света, желаем щастие на двойката и очакваме развитието на любовния им флирт да прерасне в нещо далеч по-ангажиращо. Макар и Григор да е доста желан ерген, Никол не е жена за изпускане, коментираме от изданието за новини.

Разбира се, най-заинтересовани сме всеки път щом видим Григор на корта, защото това момче ни прослави из света, затова го подкрепяме изцяло и желаем късмет!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар