Камелия вбеси Цветин, налази младок: Сладурче, ще те разчупя аз!

Камелия вбеси Цветин, налази младок: Сладурче, ще те разчупя аз!
Гласувайте за статията

Камелия за пореден път показа, че си пада по по-млади мъже!

Един от членовете на журито в „Гласът на България“ ползва формата за лични облаги. Това е Камелия, която не спира да флиртува с мъжете на сцената.

Камелия

Камелия не си поплюва и в „Гласът на България“

Най-фрапантният случай дойде в тазвечерния излъчен епизод. Тогава Ками налази поредната си жертва, чието име е Станислав Събев, видя Kliuki.bg.

28-годишният певец по корабите грабна Камелия още в началото на своето изпълнение и я остави без дъх до самия край. Тя все пак не му спести и критики, че му трябва още работа, която обаче ще му я даде самата фолк дива.

„Сладурче си, отвсякъде ще те разчупя!“ – възкликна изпълнителката на „Виновен“ в ефира на Би Ти Ви.

В интернет вече заваляха коментари, че талантът на Станислав всъщност не е толкова голям и Камелия се е обърнала само защото е усетила, че пее красив мъж. Като доказателство към това мнозина отнасят факта, че нито един от останалите трима в журито не се обърна.

Според слуховете, Камелия направо вбесявала Цветин с постоянните си флиртове с мъжете. Певицата го правела навсякъде и това се получавало неволно, но възлюбеният й вече едва издържал.

В „Гласът на България“ Ками също демонстрира уменията си във флиртуването. Макар и на 46 г., фолк звездата успя да изчерви не един и двама младежи. Някои от тях точно затова избраха да бъдат в нейния отбор.

„Ками обожава Цветин и никога не би му изневерила. Просто е магнит за мъжките очи и някак се получава спонтанно, че я харесват.“ – споделят близките на русокосата бивша пайнерка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар