17-годишна скри топката на Джо Лин Търнър! Лечев: Ти си по-добра! (ВИДЕО)

17-годишна скри топката на Джо Лин Търнър! Лечев: Ти си по-добра! (ВИДЕО)
4.3 (86.67%) 3 votes

Джо Лин Търнър придоби неочаквана конкуренция от 17-годишна българка!

Великият вокалист на „Рейнбоу“ Джо Лин Търнър може спокойно да се гордее, защото наша девойка изпя един от най-големите му хитове по невероятен начин. Парчето Can`t let you go прозвуча отново в ефира на Би Ти Ви и накара хиляди рокаджии у нас да изпитат неистова наслада.

Десислава Ашикова надмина Джо Лин Търнър

Десислава Ашикова избра песен на Джо Лин Търнър и не сгреши

17-годишната Десислава Ашикова вдъхнови всички от журито на „Гласът на България“. Рижавата девойка от Ямбол вдигна публиката на крака по време на „Гласът на България“, видя Kliuki.bg.

Деси до такава степен се хареса на Иван Лечев, че той обяви изпълнението й за по-добро от оригинала. По този начин китаристът на ФСБ удари сериозно по реномето на Джо Лин Търнър.

Лечев е единственият представител на рок музиката сред журито на „Гласът на България“. Той се обърна почти веднага след като чу, че започва изпълнение на рок песен.

Всички от журито се обърнаха в крайна сметка. Десислава Ашикова предизвика фурор, който накара публиката да крещи „още, още“.

Деси обаче не изневери на себе си и избра именно рокаджията в журито за свой ментор. Така Иван Лечев прибави към отбора си едно свое бижу, което се очаква да лансира много усилено.

Can`t let you go се превърна в специален хит в България през последните години. Славин Славчев изпя това парче по време на X Factor преди 2 години. То се хареса на самия Джо Лин Търнър, който впоследствие направи дует с бъдещия тогава победител на шоуто.

Вижте и чуйте какво направи Десислава Ашикова на кастингите на „Гласът на България“!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “17-годишна скри топката на Джо Лин Търнър! Лечев: Ти си по-добра! (ВИДЕО)”

  1. Annie

    мар. 21. 2017

    Това парче да го „пееш“ като ситна копаница е просто престъпление!

Добавете коментар