Много грозно: Цвети Найденова публично унижи Цвети Стоянова! (виж какво написа за нея златното момиче)

Много грозно: Цвети Найденова публично унижи Цвети Стоянова! (виж какво написа за нея златното момиче)
5 (100%) 1 vote

Цветелина Найденова жестоко обиди Цвети Стоянова в мрежата!

Златните момичета на България потресоха с отношението си една към друга. Цвети Найденова предизвика мегаскандал като обиди Цвети Стоянова в мрежата. При това повече от грозно.

Цвети Стоянова

Цветелина Найденова предизвика страшен скандал с думите си, предполага се, че те са за Цвети Стоянова

Олимпийската медалистка хвърли страшна бомба със статуса, който публикува в Инстаграм. И макар да не спомена името на Цветелина Стоянова, болшинството от потребителите останаха убедени, че говори именно за нея.

„Жал ми е за делфинчетата в Дубай, че са принудени да плуват с леки момичета“, написа Цветелина Найденова. Която доскоро се водеше една от най-добрите и доверени приятелки на Стоянова.

Припомняме, че действително, след като оживя от голямата трагедия (опита си за самоубийство със скок от шестия етаж), Цвети Стоянова го удари на живот. Промяната у нея смая мнозина. Тя си изруси косите, започна да се гримира силно и за доста време се установи в Дубай.

Откъдето пускаше провокативни снимки, придружени с язвителни коментари към завистниците и клюкарите. Какво точно се е случило, че двете златни момичета да се отдалечат една от друга, не е ясно. А може би въпросното им приятелство никога не е било истинско.

След края на спортната си кариера, Цветелина Стоянова започна да се занимава с ръчната изработка на бижута. Докато Цветелина Найденова се захвана с декорация на дрехи.

„Бизнесите им леко се конкурират и може би това също е причина да настръхнат една срещу друга. А и заради трагедията, Стоянова си спечели много повече слава от колежката си. Не бива да се омаловажава и този факт“, коментират запознати.

Сигурно е едно. Препатилата Цветелина Стоянова определено няма да остане безразлична към хвърлената ръкавица и много скоро ще даде своя отговор. Остава само да проявим търпение и да се уверим с очите си каква е истината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар