Ген. Румен Радев забрави добрия тон: Скочи срещу бившата си! (не приема случващото се с щерка му)

Ген. Румен Радев забрави добрия тон: Скочи срещу бившата си! (не приема случващото се с щерка му)
5 (100%) 2 votes

Президентът Румен Радев изоставя протокола, когато става въпрос за децата му!

Държавният глава Румен Радев забрави добрия тон и влезе в ожесточен спор с бившата си съпруга Гинка Кесякова. Двамата дори са имали няколко жестоки скандала помежду си, разкриха източници от „Дондуков“ 2.

Румен Радев

Румен Радев не иска и да чува, че щерка му може да стане модел

Причината за гнева на генерала е случващото се с дъщеря му Дарина Радева, която още не е навършила 16 години. А вече искала да се пробва в модните среди като манекен.

Момичето, чиято красота е видна за всички, е получило множество предложения за рекламни фотосесии от най-различни агенции, букъри и фотографи. В предложенията няма нищо лошо, тъй като всички искали да снимат Дарина в спортно облекло или в по-официални рокли.

Като всяка тийнейджърка, щерката на ген. Румен Радев също се поблазнила от шанса. Още повече, че майка й Гинка Кесякова вече се е пробвала в модния бранш. Бившата съпруга на президента е рекламно лице на продукти за коса, при това на известна световна марка.

„Дарина не прави нищо нередно. Не е виновно момичето, че е красиво, а и фотогенично. Още щом видяха снимките й във Фейсбук, всички се влюбиха в нея. Но и баща й разбираме. Тревожи се човекът и не иска подобен род известност за детето си. А и тя е още твърде млада, нека първо да порасне и да може да преценява нещата сама“, коментират източниците.

Младата Дарина Радева наистина има всички данни, за да пробие на модния подиум

Румен Радев винаги е бил против такава публичност и дори да е разведен с Гинка, ясно й показвал, че не одобрява и нейните фотосесии и рекламни снимки по списанията.

Държавният глава бил възпитан в по-патриархално и традиционалистично мислене и се тревожел, че новото време и разхайтено мислене може да навреди на близките му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ген. Румен Радев забрави добрия тон: Скочи срещу бившата си! (не приема случващото се с щерка му)”

  1. Иван

    окт. 10. 2017

    Загрижил се……крушата не пада по далеч от дървото..С такъв аморален тип за баща ,който ходи по грозни пачаври като Деса…не може и няма право да говори за морал пред дъщеря си.Деградирала отрепка,която ходи по ….

Добавете коментар