Скандал! Веселин Маринов и гаджето му замесени в пране на пари?

Скандал! Веселин Маринов и гаджето му замесени в пране на пари?
1 (20%) 1 vote

Веселин Маринов продължава със скандалите около себе си, а Веселина Пеева му помага те да се случват по-бързо!

Естрадната ни звезда Веселин Маринов се забърка в страшен скандал. Певецът е жестоко погнат от НАП и може да се окаже със солено наказание от данъчните, пише в. „Телеграф“.

Веселин Маринов и Веселина Пеева

Веселин Маринов и Веска се замесиха в нов скандал

На върха на скандала за пореден път стои любимата на Веско, която засега е заподозряна, че му помага да мами държавата. През банковите сметки на Веселина Пеева за последните 2 години са минали цели 300 хил. лв., на които трудовият й стаж не кореспондира.

42-годишната блондинка от Добрич има в трудовата си книжка само длъжности на сервитьорка и секретарка. Заплатата й никога не е била такава, че да може да си позволи печалба от 300 бона за 2 години.

Затова подозренията са сведени до Веселин Маринов. Засега версията е, че певецът и възлюбената му перат пари заедно. Веско вкарвал печалбата си в сметките на Веси, а после тя му давала парите на ръка. Така изпълнителят на „Горчиво вино“ избягвал високите данъци.

След това певецът ги вкарвал в „Студио Маринов“ ЕООД и ги регистрирал като разходи за музикални клипове и концерти.

Дали е съвпадение или не, но печалбата на година за Веско е точно 300 хил. лв. Тя идва от двете му фирми. Другата му се казва „Маринов – Веселин Маринов“.

Все още тази версия не е доказана, предстои ревизия и на Веселин Маринов.

Веско не за първи път се замесва в скандали, свързани с Веселина. Наскоро стана ясно, че той я е назначил на работа при свой приятел с тъмно минало.

Тя е била записана като секретарка там, но малцина са я виждали да ходи на работа. Работодателят й пък има срещу себе си обвинения в ДДС измами.

Веселин Маринов не може да бъде открит за коментар. Телефонът му е изключен и по всичко изглежда, че всячески ще се крие от медиите, докато скандалът отмине, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал! Веселин Маринов и гаджето му замесени в пране на пари?”

  1. от ДОБРИЧ

    апр. 26. 2017

    Курвалъка е до време, пиенето до гроб. Във семейство Гочеви от Добрич и двата порока са налице. Който ги познава ще ме разбере.

Добавете коментар