Иван Христов шашна с това, което сервира на Ирина: Искрен ли е, или иска да се отърве от нея?!

Иван Христов шашна с това, което сервира на Ирина: Искрен ли е, или иска да се отърве от нея?!
5 (100%) 1 vote

Иван Христов направи подарък на Ирина Тенчева, който беше разтълкуван двустранно!

Сагата между Иван Христов и Ирина Тенчева взе нов обрат. Поне според близки до обкръжението им източници. Които напоследък се питат дали няма пробив в отношенията помежду им.

Иван Христов

Иван Христов взе апартамент за Ирина в Гърция. Иска да се отърве от нея поне за малко ли?!

Отдавна вече скандалният любовен триъгълник не съществува, тъй като бившата съпруга на опосума Вихра Петрова излезе от картинката. Нещо повече – двете с Ирина дори показват неочаквано примирие и търпимост, поне за пред хората.

Наскоро обаче Иван Христов платил и наел за дългосрочен период луксозен апартамент на гръцкия полуостров Халкидики. Където да отсяда със семейството си през ваканциите, или половинката му Ирина Тенчева да разпуска и сама.

Точно това събуди подозрението у столични клюкари, които моментално заключиха, че Иван иска да се отърве от Ирина. Всички знаем, че продуцентът почти винаги е изключително зает, докато Тенчева отдавна няма постоянна работа в телевизията като преди.

Тя разполага с огромно количество свободно време, за което мнозина могат само да си мечтаят.

„Но знаете, че когато човек няма работа (изключваме грижите за дома и децата), започва да мисли глупости. С Ирина се е получило същото и тя не спира да мели на главата на Иван за чисто битови проблеми“, разкриват запознати.

Според които това е в основата на идеята му да запази апартамент в Гърция. Така хем Ирина Тенчева щяла да пътува и отсяда в него, когато си поиска, хем и за него ще остане малко спокойствие и тишина у дома. Със сигурност доста мъже биха аплодирали това му хрумване.

„Иван обича Ирина, но всеки човек има нужда понякога да остане сам и да събере мислите си. Без другият да му седи на главата и да пили ли пили сол. А няма жена, която да не го прави. Дори и самата Тенчева, макар че се представя за крайно разбираща“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар