Обрат: Няма да повярвате какво правят Ани Цолова и Виктор Николаев след ефир! (личните им отношения смайват)

Обрат: Няма да повярвате какво правят Ани Цолова и Виктор Николаев след ефир! (личните им отношения смайват)
Гласувайте за статията

Ани Цолова и Виктор Николаев са повече от близки помежду си!

От години медиите се ровят в темата за личните отношения на Ани Цолова и Виктор Николаев извън ефир. Още докато работеха заедно в Би Ти Ви, двамата неведнъж бяха обвинявани, че не могат да се понасят и не си говорят извън службата.

Ани Цолова

Ани Цолова и Виктор Николаев са повече от близки, помагат си във всичко

След като се преместиха заедно в Нова телевизия, гадориите по техен адрес малко се поразредиха. Но въпреки това злите езици плодължиха да твърдят, че доброто им отношение един към друг, е чисто лицемерие.

Е, истината се оказа съвсем друга. Ани Цолова и Виктор Николаев не само не се мразят, но дори обратното. Двамата се обичали страшно много и споделяли всичко, дори най-съкровените си болки и проблеми.

„Те са истински сладури, не могат един без друг. Когато единият отсъства от работа, другият се чувства зле. Но не само, защото трябва да води предаването сам, а защото няма с кого да сподели всичко, което го вълнува извън ефира. Толкова са си помагали двамата и така са се подкрепяли винаги, че заслужават похвала“, разкриват източници от кухнята на Нова телевизия.

Нещо повече – приятелството между Ани Цолова и Виктор Николаев се пренесло и извън тях двамата. Половинките и децата им също се познавали отлично и прекарвали много време заедно.

„Колко пъти Виктор взима жена си, а Ани Васко и се събират заедно. Организират си семейно гости или ходят на излети. Едни напълно приятелски семейства са, като в добрите стари времена, когато хората бяха по-задружни“, коментират източниците.

По това съдим и че съпрузите на водещите дори за миг не са подозирали за нещо повече от приятелство помежду им. И не само приемат, но и дори се радват на доверието и всеотдайността, които има между Цолова и Николаев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар