Тя мина през страшна драма, за да възхити всички в „Гласът на България“! (ВИДЕО)

Тя мина през страшна драма, за да възхити всички в „Гласът на България“! (ВИДЕО)
3 (60%) 2 votes

„Гласът на България“ успя да я накара да се почувства отново пълноценна и оценена от хората!

Предаването на bTV „Гласът на България“ се оказа печелившият билет на Ива Тодорова. 15-годишната девойка развълнува всички в залата с изпълнението си на Hit The Road Jack, видя Kliuki.bg.

Гласът на България Ива Тодорова

Ива Тодорова от „Гласът на България“

Съдбата на Ива не е никак лесна. Тя е минала през доста тежки мигове, докато се яви на кастингите на тъмно.

Основният й проблем е бил свързан с мъжкаранския й външен вид. Тъй като приличала на момче, отнасяла множество подигравки в училище. Това я накарало да започне диета.

Преди 2 години тя просто спряла да яде. Цели месеци гладувала, за да постигне по-добра визия. Тогава се разболяла от анорексия и лекарят й казал, че ако продължава така, ще умре.

Така се сложило край на гладуването й. Сега тя е в „Гласът на България“ и впечатли всички със своето нестандартно изпълнение на велик хит.

Ива Тодорова избра да бъде в отбора на Поли Генова. Най-младият треньор може би успя да впечатли тийнейджърката с думите, че и тя е била такава преди време.

„Виждам в теб мен преди 5 години. И аз се обличах така, носих къса коса. Бях ужасно срамежлива. Благодарение на любовта си към музиката успях да се преборя.“ – каза Поли в ефира на Би Ти Ви.

Ива стана поредният участник, който желае да бъде в нейния тим. Звездата от последната „Евровизия“ е много предпочитана от състезателите. Заедно с Графа има най-много фенове, защото й остават едва 4 човека до запълване на бройката.

Оставяме ви с магията, която Ива Тодорова пренесе в „Гласът на България“!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар