Скандал: Галин забремени 20-годишната Моника, тя иска сватба! (бащинството му обаче е под съмнение)

Скандал: Галин забремени 20-годишната Моника, тя иска сватба! (бащинството му обаче е под съмнение)
5 (100%) 1 vote

Галин наду корема на младата Моника, която няма да си остави магарето в калта!

Поп фолк идолът Галин надроби попара, която сам ще трябва да си сърба. На път е да избухне грандиозен скандал, най-вече със семейството му, след като се оказа, че е направил дете. На 20-годишната Моника.

Галин

Галин май скоро ще става татко, младата Моника настоява да се омъжи за него

Новината избухна като бомба след сигнал, изпратен от близък на Галин до сайта HotArena.net. В него източникът разкрива скандални подробности около бащинството и неочакваната връзка на младия певец.

Двамата с Моника се запознали покрай негов колега като девойката не е българка, а англичанка. Той моментално я харесал, влюбили се и започнали романтична връзка за около половин година. После обаче кръшната Моника изневерила на Галин с австралиеца Жас.

„Спала е с него и е заченала. Жас обаче не искал и да чуе за бащинство и я заставил да се отърве от плода. А Галин, като пълен наивник, не разбра нито за бременността й, нито за изневярата. Два месеца след това Моника забременя от Галин“, разкрива шокиращо източникът.

Певецът имал съмнения дали бебето е от него. Той се терзаел ежедневно и покрай напрежението катастрофира жестоко. След което претърпява операция, в близост до сърдечната област.

„Дойде ред да се направи и тест за бащинство, който накрая установи, че бебето този път не е на Жас, а на Галин. Той толкова я обича, че й предложи брак в родния Добрич, а тя разбира се, прие. Не е ясно обаче как ще приеме новината семейството му, което имаше коренно различни планове за него и бъдещето му“, коментира източникът.

Ако думите му се окажат верни, то сагата около Галин и Моника ще придобие колосални размери в медиите. И определено се очертава сензацията на годината. Само малко трябва да изчакаме, за да проверим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар