Голям: Слави Трифонов спасява Асен Гаргов, дарява крупна сума за лечението му! (виж какво призова Дългия)

Голям: Слави Трифонов спасява Асен Гаргов, дарява крупна сума за лечението му! (виж какво призова Дългия)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов показа, че има наистина голямо сърце!

Шоумен №1 у нас Слави Трифонов доказа, че има не само голяма кариера, но и голямо сърце. Той реши да се включи лично в опитите за спасяване живота на композитора Асен Гаргов, който гасне от рак.

Слави Трифонов

Слави Трифонов подава ръка на Асен Гаргов, постъпката му е достойна за уважение

Дългия дарил лично крупна сума за лечението на бившия мъж на Лили Иванова, с когото примата цели 16 години делеше леглото и кариерата си. Не е ясно дали самата тя се е отзовала и по какъв начин, но „Шоуто на Слави“ стартира мощна кампания по набиране на средства.

„Гаргов е имал кратка ремисия, но болестта се е върнала отново. Според близките му има една малка надежда той да бъде спасен, но няма много време. Затова моля всеки, който има желание и възможност, да допринесе с нещо за лечението му“, призовава Слави Трифонов и сред екипа си.

Във всяко свое предаване напоследък, шоуменът апелира към зрителите да не оставят големия композитор да угасне поради липса на средства. Слави е убеден, че е срамно във време като днешното да има държава, която да оставя видните си личности на произвола.

Като част от каузата на шоуто, певицата Цветелина Грахич ще изпълнява песни на Лили Иванова и Асен Гаргов цяла седмица. За да може всички да се почувстват съпричастни към болката на композитора и близките му.

Съпругата на Асен Гаргов – всеотдайната Даниела живее в мъки и страх толкова време. Тя обаче не губи вяра и продължава да се моли да се случи чудото и да се помогне навреме на любимия й човек.

„Лошото е, че нещата се случват бавно, а при тази болест човек не разполага с много време. Но аз не спирам да се надявам. Не спирам да вярвам и да мисля, че ако имаш силите и волята, всичко се постига“, коментира Даниела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар