Ники Дойнов и Ани Салич изправиха на нокти нюзрума с поведението си!

Ники Дойнов и Ани Салич изправиха на нокти нюзрума с поведението си!
5 (100%) 2 votes

Ники Дойнов и Ани Салич са намерили доста любопитен начин за разпускане от напрежението.

Водещите на новините Ники Дойнов и Ани Салич винаги са били изрядни на екран. Оказва се, че професионализмът им пред камера е за сметка на не особено премерени изцепки извън кадър. Двамата колеги прекарват голяма част от времето си заедно и често по изненадващ за другите начин, научи kliuki.bg.

Тази снимка предизвика широка полемика

Тази снимка предизвика широка полемика

Преди дни Ники Дойнов втрещи със снимка, на която се е издокарал досущ като Хитлер. Основната прилича идва от малкото мустаче, което се мъдри на горната му устна. Оказва се, че идеята за тази шега е на екранната му половинка Ани Салич. Тя е решила да се пошегува с колегата си и сама му стъкмила мустака. А на него взело, че му харесало.

Снимката на Ники Дойнов веднага предизвика фурор в социалните мрежи. Приятели на журналистите дори се пошегуваха, че ако бяха в Германия, подобно деяние би им струвало солена глоба. Още по-пикантна стана шегата благодарение на коментара на Ани Салич. „След любовна нощ с Ева Браун… в Париж“, написа тя.

А колегата им Христо Калоферов веднага се намеси, че остава само да видим нея в образа на Браун и всичко ще е ясно. Думите му са лека закачка, че двамата с Ники Дойнов не са просто колеги. Впечатление прави, че в профилите в социалните мрежи на Салич няма нито една снимка с мъжа й Бранко. Тези пък с екранния й партньор са в изобилие, пише retro.bg.

Това не е първата подобна шега между новинарите, които са неразделни дори и извън нюзрума. А там всички са вдигнали ръце от непрестанните номера, които си погаждат. Дори колегите им се чудят на акъла, който все ражда глупости. Все пак, не са първа младост, а се държат като хлапета. На Ники Дойнов и Ани Салич явно им е приятно да прекарват цялото си време заедно, което си личи и щом застанат пред камерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар