Ти да видиш: Тачо с ултиматум към Жени Калканджиева заради пиенето! (крещи й, че е неадекватна)

Ти да видиш: Тачо с ултиматум към Жени Калканджиева заради пиенето! (крещи й, че е неадекватна)
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева доживя не друг, а Тачо да й държи сметка за пиене!

Нелогични и необясними неща стават по света. Като това да си представим как не друг, а Тачо вдига бесен скандал на Жени Калканджиева за… пиене. И не за собственото си, а за нейното прекаляване с алкохола.

Жени Калканджиева

Точно Тачо реши да вдига скандали на Жени Калканджиева и то за пиене. Ще каже човек, че той и капка не е близвал

Смайващото разкритие направиха близки на семейството на най-прелестната ни Мис България. И допълниха, че Стефан Манов е излязъл директно с ултиматум към съпругата си.

Той я обвинил, че честото й посягане към твърдите питиета я кара да се държи абсолютно неадекватно. А това можело да повлияе погубно на сина им Жорко. Не стана ясно къде точно Жорко може да гледа майка си подпийнала, но това е отделна тема.

„Жени Калканджиева е крайно разумна жена, която отлично знае как да се държи и какво може да си позволи. Тя никога не е пила и няма да пие пред детето си. Обичала е да си посръбва само в компания, на заведение или на гости. Нека да спре да пие, в това лошо няма. Лошото е, че й го натяква Тачо, дето устата си от бирата не може да отдели“, коментират запознати.

Припомняме, че още докато беше с жена си във Вип Брадър, Стефан Манов пресушаваше несметно количество бирени бутилки. И не можеше да изкласи и няколко часа без животворното за себе си питие.

След разприте в дома им обаче, Жени Калканджиева склонила да остави твърдия алкохол и преминала само на бяло вино. Дори й харесало като все по-често се хвалела пред познати, че гроздовият сок й действа подмладяващо и дори отслабнала с няколко килца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар