Горещо: Малкото коте на Валери Божинов пристана на Митака от „София Ден и Нощ“! (двамата заедно и извън сериала)

Горещо: Малкото коте на Валери Божинов пристана на Митака от „София Ден и Нощ“! (двамата заедно и извън сериала)
5 (100%) 1 vote

Митака от „София Ден и Нощ“ успя да завърти главата на Бояна Генова!

Митака от култовия „София Ден и Нощ“ и екранната му половинка Стефания са заедно и извън снимачната площадка. Хора от екипа на сериала разкриха, че Кристиян Кирилов и Бояна Генова са лудо влюбени. Като искрите прехвръкнали още от самото начало на снимките.

Митака от София Ден и Нощ

Митака от „София Ден и Нощ“ и Стефания са реални гаджета в живота. Кристиян открадна малкото коте на Божинов

Припомняме, че Бояна Генова е прословутото „малко коте“ на Валери Божинов. Преди година футболистът се прочу с чатовете си с Бояна и с непристойните реплики и въпроси, които й отправяше на лична.

Явно обаче Митака от „София Ден и Нощ“ се оказа повече мъж от Божинката, защото успя да накара малкото коте да му пристане. Бояна Генова била захапала въдицата и дори за миг не се разделяла с Кристиян Кирилов.

Мускулестият Аполон е като магнит за жените и не само за тях. В момента обаче очите му били насочени само и единствено към неговата екранна Стефания. На химията помежду им се радвали всички от екипа на сериала и се надявали дори да ходят на сватба.

„Винаги са заедно. Заедно идват и си тръгват от снимки. А в сериите, в които Бояна няма участие, тя направо прегрява телефона на Кристиян от съобщения по Вайбър. То не са любовни обяснения, то не са сърчица и романтични емотикони“, издават очевидци от екипа на „София Ден и Нощ“.

Въпреки че Кристиян го раздавал всеотдаен и верен на любимата си, запознати предричат, че на Боянчето ще й е доста трудно да го задържи. Предвид факта, че Митака от „София Ден и Нощ“ е може би най-търсеният и желан мъж в държавата на този етап.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар