Страшен удар за бременната Роксана: Певицата ридае с глас и дори пропуши! (още подробности)

Страшен удар за бременната Роксана: Певицата ридае с глас и дори пропуши! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Роксана и приятелят й Александър не са на себе си от случилото се!

Чаровната певица Роксана успя да открие щастието след всичко, което преживя. Припомняме колко страдания й донесе предишният й брак. По време на който Рокси беше малтретирана физически от съпруга си и дори направи аборт.

Роксана

Бременната Роксана изживя неописуем ужас, при това посред бял ден

Изпълнителката най-после си каза, че всичко се е оправило и е тръгнало по вода след срещата с Александър. Двамата се влюбиха от пръв поглед и заживяха заедно. Той е нейната най-голяма опора и подкрепа, а и ще стане татко на бъдещото бебче.

Всички знаем, че Роксана е бременна, а детето й трябва да се появи на бял свят до броени месеци. Точно затова инцидентът, който ги връхлетя преди седмица, остави и двамата в ступор. Особено младата красавица.

В момента, в който Роксана и Александър били на поредния профилактичен преглед за бебето, някой разбил и ограбил колата им. Посред бял ден, при това пред самата болница.

„Излязохме и се натъкнахме на тази гледка. Беше страшно. И не си мислете, че съм материалистка. Не ми е за автомобила, а за чувството, което гледката породи у мен. Беше чувство на ужас, на паника. Не знам кой иска да навреди на бременна жена, която никому лошо не е сторила“, плаче Роксана.

В тотален шок от случилото се, Рокси забравила за състоянието си и започнала да ридае с глас. Дори запалила цигара, което сащисало годеника й Александър. Той обаче не я изтръгнал от ръцете й, защото преценил, че тя ще окаже по-малка вреда от стреса и уплаха.

Близки до двойката пък се страхуват да не би зад това престъпление да стои бившият мъж на певицата, който да се опитва да я сплаши. Още нищо не е ясно и предстои полицията да направи проверка и да констатира нарушителя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар