Лоши новини за Асен и Симона в „София Ден и Нощ”: Разделят ли се заради Райна? (И още драми)

Лоши новини за Асен и Симона в „София Ден и Нощ”: Разделят ли се заради Райна? (И още драми)
5 (100%) 2 votes

Асен и Симона ги очакват нови изпитания в „София Ден и Нощ”

Асен и Симона ще изпитат нови трудности във връзката си. Двамата щураци тъкмо закрепиха любовта си, но тя отново е под въпрос. Дали ще останат заедно или този път окончателно ще се разделят? Причината е появата на Райна. Милионерската щерка замина в чужбина, за да продължи образованието си.

Симона

Асен и Симона разделят ли се заради Райна?

Влюбеният Асен искаше да я последва в Швейцария, където тя изучава дебели книги в елитен колеж. Но глезлата го отряза, защото не може да задоволява капризите й.

А и грубата намеса на баща й, който иска богат и перспективен зет, отрязаха мераците на боксьорчето. В един момент палавата Симона отново му прости и двамата пак се радват на любовта си. Но точно когато нещата вече се случват, Райна се появява отново.

Сякаш от нищото. Защо Райна отново се връща в България? Каква е причината богатата наследница да се появи пак? Какво е намислила и как ще реагира Асен? И как точно ще повлияе появата й на отношенията между двамата сладури. Това предстои да видим в епизодите от вторник до петък по Нова телевизия.

Освен между Симона и Асен, на кантар са отношенията и между Ася и Боби. Трудни времена очакват учителката. Ситуацията е тежка и драматична. Дали буреносните мигове ще я провокират да погледне с други очи на живота? И ще се съгласи ли да има бебе?

Ще има ли риск появата на новото човече и готова ли е Ася да рискува. Дали Боби ще съумее да й вдъхне кураж. Или пък Ася ще потърси друга подкрепа, за да излезе от шоковата ситуация. И как ще продължат нещата между тях?

Но драмите не свършват само със Симона и Асен. Както и тежките моменти между Ася и Боби в хитовата поредица „София Ден и Нощ”. Трудни времена очакват още Стела, Михаела и сестрата на Боби-Калина.
Нови, неподозирани тайни, се струпват на главите на момичетата. Как ще се справят с тях и ще променят ли живота им?Това ще разберем в новите серии на реалите формата по Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар