Уникално! Мис Плеймейт влезе в историята, цяла Испания е възхитена

Уникално! Мис Плеймейт влезе в историята, цяла Испания е възхитена
Гласувайте за статията

Мис Плеймейт 2016 се доказа като една от най-зашеметяващите миски в историята на България!

Маги Бадер, която преди повече от месец стъпи на трона на „Мис Плеймейт„, продължава да се радва на невероятни мигове. Красавицата с ливански корени получи възможно най-големите признания в своя живот, научи Kliuki.bg.

Мис Плеймейт

Мис Плеймейт жъне нови успехи

Бадер зае уникалното второ място в престижната класация, организирана от списание „Плейбой“, за 100-те най-привлекателни българки в историята. Това е невероятен успех за Магдалена, която обаче желае да постигне още много успехи като Мис Плеймейт.

Следващият вече е налице, защото тя се прочу чак в Испания. Мъжката блиблия там обяви в своя Инстаграм Маги Бадер за номер едно от всички българки, които някога са заставали на корицата на списанието.

Така плеймейтката получи две огромни признания само за няколко дни. Тя вече гордо носи титлата Мис Плеймейт, тъй като дори в чужбина я признават за неповторима.

Това е огромна утеха за Маги, чиято победа в конкурса на 2 февруари бе подложена на големи съмнения. Малко преди това наяве излезе информация, че тя ще спечели, което и стана.

Освен съмнения, към Бадер имаше и критики от страна на конкурентките й. Останалите участнички скочиха като ужилени на успеха на Магдалена, понеже според тях не е редно жена, която е раждала, да бъде Мис Плеймейт.

В крайна сметка скандалните моменти бързо отшумяха и в момента Маги се радва на доста голяма популярност. Щом името й е излязло чак извън предалите на страната ни, значи има сериозни основания за гордост.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар