Ирина Тенчева в ступор от обрата между Вихра и Иван Христов! (не иска да повярва)

Ирина Тенчева в ступор от обрата между Вихра и Иван Христов! (не иска да повярва)
4 (80%) 1 vote

Ирина Тенчева изстина от новите отношения на Иван Христов и бившата му жена Вихра Петрова!

Тотален и дори абсурден (предвид ситуацията) обрат в отношенията на Иван Христов и Вихра Петрова, накара Ирина Тенчева да се хване за главата.

Вихра Петрова

Вихра Петрова и Иван Христов заровиха томахавките, за ужас на Ирина Тенчева

След близо пет години, прекарани в скандали, нападки, обиди и обвинения, бившите съпрузи най-накрая заровиха томахавките. И изпушиха лулата на мира.

Първа ръка за сдобряване подала Вихра Петрова. Журналистката от години живеела в самота и сивото ежедневие вече започнало да й дотяга. Близки до нея разкриха, че брюнетката се притеснила, че остава сама и решила поне да оправи отношенията си с Иван.

„Вихра не може да си обясни защо се получи така, че не може и не може да си намери сродна душа. Тя живее само за работата си и за Ава, но Ава расте. Все по-често се замисля за времето, в което дъщеря й ще си поеме по пътя, а тя няма да има на кого да разчита. В един момент сякаш прие случилото се между Иван и Ирина и реши да се помири с него“, разкриват източниците.

Колкото и бясна да е била на продуцента, Вихра Петрова винаги е знаела, че Иван е човек, на когото може да се разчита. И не искала да изгуби завинаги подкрепата и опората в негово лице.

Затова започнала да го търси често, уж заради Ава и се държала по-мило от когато и да било. Иван също не искал двамата да продължават да се гледат на кръв и приел протегнатата й ръка. Дори на няколко пъти били засичани да пият кафе в центъра на столицата.

Единствената, на която тази ситуация изобщо не отърва, е Ирина Тенчева. Тя не може да понася екс съперницата си още от самото начало и е държала да й натрива носа. Винаги и по всякакъв повод.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ирина Тенчева в ступор от обрата между Вихра и Иван Христов! (не иска да повярва)”

  1. Ina

    мар. 22. 2017

    Starata liubov rajda ne hvashta.

Добавете коментар