Влади Въргала не иска да повярва: Силвия се умори от брака им! (виж какво му сервира)

Влади Въргала не иска да повярва: Силвия се умори от брака им! (виж какво му сервира)
Гласувайте за статията

Влади Въргала и Силвия са женени от много години, но винаги тя е понасяла всичко!

Положението на Влади Въргала никак не е розово. Актьорът има сериозни проблеми в семейството си, а причината е съпругата му Силвия. Жената, която беше плътно до него и в добро, и в лошо, вече се измори.

Влади Въргала

Влади Въргала и жена му преминаха през много изпитания

Близки до актьора хвърлиха бомбата с разкритието, че половинката на Влади Въргала е потърсила топлина и разбиране в чужди обятия. Аферата й била мимолетна, тъй като доброжелатели бързо снесли всичко на Въргала. А той изобщо не си замълчал и директно я попитал ще иска ли развод.

Ядрото на проблема обаче не било изневярата на Силвия, а нещо много по-дълбоко. За което основна и дори единствена вина има самият Владислав Карамфилов.

„Сиси не само няма вина, но дори твърде дълго го изтърпя този човек. Влади е много добро момче, но е толкова объркан, че без да иска проваля не само собствения си живот, а и този на хората около него. С какво ли не се справи Силвия – то не беше пиенето му, не бяха фалитите. Винаги е била до него, но всяко търпение си има граници“, коментират източниците.

Покрай общи приятелки съпругата на Влади Въргала се запознала с въпросния мъж. Допаднали си моментално още повече, че той бил пълната противоположност на Карамфилов.

Отговорен, предприемчив, успешен и твърде разумен, господинът успял да завърти за кратко главата на Сиси. След като аферата им била разкрита от Въргала, Силвия осъзнала грешката си и се разплакала.

В крайна сметка тя разбрала, че какъвто и да е мъжът й, това си е нейното момче. „Двамата с Влади ще останат заедно така, както винаги са били. Явно им е писано, какво да се прави. Може би това е истинската любов – да полудяваш и да се поболяваш от нея, но да й устоиш“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар