Аня Пенчева втали Петя Дикова до неузнаваемост: Стопи я с тази диета! (Пипи винаги е била пухкава)

Аня Пенчева втали Петя Дикова до неузнаваемост: Стопи я с тази диета! (Пипи винаги е била пухкава)
2 (40%) 1 vote

Аня Пенчева се зарече да направи дъщеря си красавица и го постигна!

Красивата актриса Аня Пенчева е не само майка, но и приятелка за децата си. Особено за Петя Дикова, с която от години излизат, забавляват се и си говорят чисто по женски.

Петя Дикова

Петя Дикова отслабна, благодарение на майка си Аня Пенчева

От известно време насам всички забелязаха промяната във визията на Петя Дикова. Младата чаровница отслабна драстично и вече може да си позволи доста по-къси или вталени дрехи.

Оказа се, че заслугата за това е на родителката й Аня Пенчева, която набивала в главата на Пипи да спре да се тъпче още от малка. Тогава обаче тя изобщо не я слушала.

„Бях ученичка, когато мама ми се караше и не ми даваше да ям кюфтета. Все ми навираше зеленчуци и плодове под носа, а аз откачах. Сега сама я потърсих за съвет, защото ми обръзна да се боря с кантара. Приела съм, че имам склонност към бързо напълняване и реших да се стегна“, похвалила се Петя Дикова на колежките си в Би Ти Ви.

Общо взето това, на което Аня Пенчева научила щерка си, било да се храни на принципа на разделното хранене. Както и да яде често, дори понякога до 6-7 пъти на ден, но на съвсем малки порции.

Водещата на „КулТ“ отдавна вече бягала от любимите си пици и баници като дявол от тамян. Първоначално й идвало тежичко, защото безкрайно обичала да си похапва. Щом веднъж изградила здравословното хранене като навик обаче, тестените и сладки изкушения не я съблазнявали.

„Остава да направя само още едно нещо и мога да се кадидатирам за „Визаж“. И то е да започна да спортувам, защото винаги съм си била доста мързелива“, смеела се Петя Дикова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар