Разрив между Венета Райкова и Тишо: Екс водещата го игнорира напълно, той не издържа! (още подробности)

Разрив между Венета Райкова и Тишо: Екс водещата го игнорира напълно, той не издържа! (още подробности)
3.5 (70%) 4 votes

Венета Райкова се изживява като велик писател, а Тишо остана в забвение!

Много пъти сме чели и слушали за евентуален развод между Венета Райкова и Тишо. И винаги досега тези новини се оказваха измислица. До днес, когато достоверни източници разкриха, че Тихомир е на ръба на търпението си.

Венета Райкова

Венета Райкова кара Тишо да се чувства излишен и непотребен

Оказа се, че съпругът на Венета Райкова е тотално игнориран в собствения си дом. Жена му гледала само себе си и новото си поприще на писател. А единственият, на когото обръщала внимание, бил синът им Патрик.

Припомняме, че Венета Райкова изживя крайно тежко раздялата си с телевизията и дори имаше период, в който изпадна в депресия. Тогава само мъжът й беше този, който застана плътно до нея и я окуражи.

От мига, в който реши, че има данни за велик писател обаче, блондинката съвсем превъртя. „Единственото, за което говори, са книгите й и какъв бестселър са станали. Бълва ги като на поточна линия и нито спи, нито яде. Вманиачила се е в компютъра си и в работата, а това никой нормален човек не би го издържал дълго“, разкриват източниците.

Въпреки това Тишо се показал доста търпелив и все си мислел, че манията на жена му ще отшуми. Когато осъзнал, че това няма да стане, започнал да показва раздразнението си и дори на няколко пъти си позволил да повиши тон на Венета.

Тя обаче останала напълно безразлична. И веднага след скандала се залепила за монитора. Почивките, пищните трапези и романтични вечери, които двамата си устройваха, отдавна вече били минало.

„Този път не Венета, а Тишо се е замислил за развод и то сериозно. Едва ли ще предприеме веднага тази драстична стъпка, но сме сигурни, че ще се разделят. На този етап временно, но ако тя не се промени, с бракът й е свършено“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар