Екипът на Слави Трифонов попиля Виктор Калев: Той е неблагодарен и егоист! (не искат да го видят)

Екипът на Слави Трифонов попиля Виктор Калев: Той е неблагодарен и егоист! (не искат да го видят)
Гласувайте за статията

Хората на Слави Трифонов показаха вярност, каквато се оказа чужда за Виктор Калев!

Виктор Калев може и да бере комплименти и овации като нов член на журито в „Като две капки вода“, но бившите му колеги не щат и да го знаят. Хората на Слави Трифонов са бесни от постъпката на актьора към шефа им и като цяло към екипа.

Слави Трифонов

Всички в екипа смятат, че Виктор Калев е предал Слави Трифонов

Източници от кухнята на „Шоуто на Слави“ разкриха, че откакто Калев им сервирал новината, че ги напуска, нито Ку-ку бенд, нито сценаристите искали да му говорят.

Най-обиден и огорчен, разбира се, бил самият Слави Трифонов, който винаги и с всичко помагал на Виктор Калев през годините. И дори го държеше на заплата, когато той не се явяваше на работа, за да обикаля страната със спектакъла си.

„Все се намира кой какво да плюе за Слави, но истината е, че този човек е страшен пич и приятел. И не Виктор му е правел услуга като е работил в шоуто, а той правеше услуга на него. Слави си е Слави, всички го знаят. Да видим като свършат „Капките“ и остане само в театъра, кой ще си спомня за Калев дори след година“, коментират източниците.

Хората около Дългия са категорични, че комикът може и да е добър по душа, но се е показал като страшно неблагодарен и егоистичен човек. И е предал не само шефа си, но и всички свои колеги.

Самият Слави Трифонов забранил на екипа си да споменава името на Виктор Калев – нито за добро, нито за лошо. Както отдавна знаем, шоуменът може да прости всичко, но не и предателство.

Което ще рече, че дори и някога да се осъзнае и да поиска да се върне обратно, вратите пред Виктор Калев ще си останат затворени. Както стана и с други преди него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар