Какво се случва с Деси Добрева: Ангелогласната певица потресе близките си! (още подробности)

Какво се случва с Деси Добрева: Ангелогласната певица потресе близките си! (още подробности)
Гласувайте за статията

Деси Добрева отдавна се върна в родината, но живее така, сякаш я няма!

Любимата певица на Слави Трифонов – Деси Добрева опита да учи и да пробие в Щатите, но не успя. Още преди няколко години тя се завърна оттам като попиляна. Защото не само не направи кариера, но и съсипа брака си.

Деси Добрева

Деси Добрева живее като отшелник

След като мъжът й я заряза и се разведоха, Деси Добрева остана сама да се грижи за малката си дъщеричка. Тя направи опит да се върне на работа в „Шоуто на Слави“, но въпреки слабостта си към нея, Дългия нямаше как да уволни верните си певици Лилия и Цветелина Грахич.

В момента Деси Добрева се изявява все по-рядко по участия, които са предимно сборни с други певци. Или я викат да пее народни песни по села и паланки. Близки до нея обаче останали потресени от коренната й промяна.

На практика къдрокоската така се затворила в себе си, че била на път да сублимира. Ако не е някъде на участие, Деси Добрева прекарвала цялото си свободно време вкъщи, където четяла книги или чистела.

Самата тя още отдавна беше признала, че няма нито телевизор, нито интернет в дома си. А причината е, че съвремието носи много злини и покварява младите хора.

„Не искам дъщеря ми да расте пред телевизора и от малка да гледа и слуша за изроди, измами и леки жени. Нямам никакви съвременни устройства и техники. И така ще си остане. Не ми трябват, аз си живея своя си живот“, категорична беше Деси Добрева.

А сега близките й се тревожат, че ако продължи в този дух, то направо е готова за манастира. От дълго време певицата не се била срещала с мъж, нито купонясвала с приятелки, както с Алекс Раева навремето.

И дори подмятат, че с поведението си и начина си на живот, Деси започва да прилича изцяло на аскетите. Само й трябва да се отдели от големия град и да заживее в горска колиба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар