Прекали! Кейт Мидълтън бясна на Уилям (Ето как го наказа)

Прекали! Кейт Мидълтън бясна на Уилям (Ето как го наказа)
4.5 (90%) 2 votes

Кейт Мидълтън е бясна на съпруга си

Кейт Мидълтън е разярена на половинката си. Все пак двамата се появиха на традиционните тържества за принцеса Даяна. Двойката ще отпътува днес за Париж. Принц Уилям с доста крива усмивка посрещаше коментарите по свой адрес. Припомняме, че той отпътува сам на соло ски ваканция.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън е сърдита на принц Уилям

Но не само това. Престолонаследникът бе изловен да палува с неизвестни момичета в нощен клуб, заедно с приятели.Той посрещаше коментарите и пиперливите приказки по свой адрес. С крива усмивка. Но най-голям шамар, първородният син на принцеса Даяна и принц Чарлз, получи от Кейт. Херцогинята на Кеймбридж й личеше , че му е повече от бясна.

Докато се усмихваше на всички, принцесата не се докосна до съпруга си. Той стоеше гузен на две-три крачки след нея. И също не смееше да я погледне в очите.
Мнозина забелязаха, че за тържествения парад Кейт Мидълтън излизаше напред.

Красавицата се усмихваше на всички, но нито веднъж не хвърли поглед към съпруга си. Той винаги стоеше зад гърба й и изглеждаше страшно засрамен. Уилям нито веднъж не хвърли поглед към жена си.

„Много странно поведение. Така двамата никога не са се държали. И преди е имало препирни. Но сега вероятно нещата са много сериозни. Кейт му е простила соло ваканцията, за да си почине малко. Но тези среднощни купони с момичетата, направи я за смях пред целия свят”, издаде източник, близък до кралското семейство.

И наистина двамата не спряха да се усмихват на всички. Но нито един път не се докоснаха, нито погледнаха. Според източника Уилям е изял здрава кавга от баба си, кралица Елизабет Втора. Баща му също му е дръпнал „яко конско”, шушукат придворни от двореца.

Но Кейт Мидълтън била направо бясна. „Живо цунами. Заедно са от пет години, но подобен позор не е преживявала. И то точно от Уилям. Толкова много му вярваше. Едва ли скоро ще му прости”, не спират коментарите по техен адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар