Корнелия Нинова разкри най-страшния си личен кошмар! (виж през какъв ад е преминала + с колко живее на месец)

Корнелия Нинова разкри най-страшния си личен кошмар! (виж през какъв ад е преминала + с колко живее на месец)
5 (100%) 1 vote

Лидерът на БСП Корнелия Нинова повдигна завесата към личния си живот!

Шефката на червените Корнелия Нинова се показа не като политик, а като обикновена жена в интервюто си тази сутрин пред Нова телевизия. Тя отдели доста време, за да отговори на личните въпроси на Ани Цолова и Виктор Николаев.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова разкри себе си в личен план

От които станаха ясни доста неща. Първо и особено важно за избирателите е признанието на Корнелия Нинова относно това с колко пари живее на месец. Оказа се, че тя и семейството й се издържат с 2000-2500 лева месечен доход.

„Живея с точно толкова пари на месец. Нямам кредити. Имам „Шкода“, която не карам сама, а ме вози шофьор. Винаги съм имала отвращение към ходенето с охрана, така че такава не ползвам. Аз съм една напълно нормална и земна жена като всички останали“, сподели Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП не скри, че понякога й се случва да излъже. Но не в предизборната кампания, а у дома. Призна, че последната си лъжа е изрекла пред майка си преди около седмица. Причината обаче била благородна, очевидно, за да не я тревожи.

„Не знам защо много хора си мислят, че политиците не са като тях. Сякаш са извънземни. Да, в нашите среди има много измама и много боклук, и е нормално българите да не вярват вече на никого. Но ако говоря лично за себе си, знам как живея и мога да заявя, че това е един съвсем нормален и кротък живот“, заяви Корнелия Нинова.

И дори разкри, че дрехите, с които е облечена за интервюто, струват 250 лева. Съпругът й пък бил инженер химик, после следвал икономика и в момента работел в Лукойл.

Най-покъртителното признание на Нинова обаче беше истината за най-голямата болка в живота й. Кошмар, който я погълнал и дълго време не можела да се усмихне. И това била загубата на баща й.

„Това е най-голямата ми мъка, беше ад. Защото баща ми беше наистина голям човек, голям мъж“, спомня си лидерът на червените.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар