Гала разтресе Нова ТВ: Ето защо иска да напусне „На кафе“, спешно си търси заместник! (още подробности)

Гала разтресе Нова ТВ: Ето защо иска да напусне „На кафе“, спешно си търси заместник! (още подробности)
4 (80%) 2 votes

Гала иска да напусне работа, но решението й не е свързано с медията!

Дългогодишната водеща на „На кафе“ Гала подпали Нова телевизия с решението си да напусне работа. Блондинката започнала спешно да си търси заместник, тъй като смята да остане в ефир до края на този сезон.

Гала

Гала иска да си даде време за себе си и да опознае света с половинката си Стефан Николов

Това разкриха близки до обкръжението й източници като допълниха, че причината за това нейно решение няма нищо общо с медията. Нито с ръководството, нито с колегите. Гала е в чудесни отношения с всички в Нова телевизия, а и не е получавала по-изгодна оферта за кариерата си.

Просто вече не искала такава, тъй като приоритетите й изведнъж се променили. Оказа се, че след като чукнала 50 години, водещата си дала сметка, че животът наистина е кратък, а времето лети светкавично.

След като тържествата и купоните покрай юбилея й отминали, Гала все по-често мислела какво да промени в ежедневието си през втората половина от живота си. И стигнала до извода, че е крайно време на помисли за себе си и за личното си щастие.

„Мари вече е голяма, има си приятел и скоро дори ще заживеят заедно. Цял живот съм работила и съм живяла по график. Иска ми се да се насладя на свободата си, да пътувам и да опозная света. Да се вдигнем със Стефан и да заминем някъде. Ей така, накъдето ни видят очите и за колкото време искаме“, признала Гала пред свои познати.

Тя все по-често давала пример как много хора на Запад се пенсионират още рано и тръгват да пътешестват. Да опознават себе си чрез света. И точно това искала да направи.

А и както тя, така и Стефан Николов, били спестили доста средства. Освен това неговият бизнес вървял успешно и доходи едва ли някога ще им липсват.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Гала разтресе Нова ТВ: Ето защо иска да напусне „На кафе“, спешно си търси заместник! (още подробности)”

  1. ВЕНИ

    мар. 23. 2017

    Най-после дано да се отървем от тая простовата досадница

  2. gid

    мар. 25. 2017

    PROCTA!!!!!

Добавете коментар