Кошмар за Башар Рахал: Любовницата му направи немислимото, жена му в шах!

Кошмар за Башар Рахал: Любовницата му направи немислимото, жена му в шах!
5 (100%) 2 votes

Башар Рахал получи жесток удар от своята любовна изгора!

Актьорът Башар Рахал се намира на два стана и му е много трудно да вземе вярното решение. Той от години живее в отворен брак с Калина, но до момента не си е и помислял за развод.

Башар Рахал и Ралица Паскалева

Ралица Паскалева поиска от Башар Рахал нещо повече

Сега обаче тази перспектива става съвсем реална за него, защото любовницата му вече иска нещо повече от него. Ралица Паскалева е дала на любимият си да разбере, че ако връзката им не бъде официализирана, ще го напусне.

Башар Рахал от няколко години върти любов с колежката си. Той изпозлва възможността, че съпругата му Калина живее в САЩ, за да се забавлява по своему с други жени.

Въпреки разюздения си начин на живот, звездата от „Като две капки вода“ обичал жена си и не искал да се развежда с нея. Децата им също спомагали за тези му чувства, научи Kliuki.bg.

Башо, както го наричат близките му хора, обаче обичал и Ралица. Макар да е с близо 15 години по-възрастен от актрисата, той намирал у нея онази сродна душа, която го разбира отлично, защото и тя практикува същата професия.

Доскоро Паскалева беше твърде млада, но годинките минават и вече тя също почнала да се замисля за сериозно обвързване. Затова казала на Рахал, че го иска само за себе си, което значи, че трябва да се разведе.

На звездата от „11 А“ й писнало да се крие по ъглите, когато иска да целуне любимия си мъж. Тя съвсем сериозно му обяснила, че няма намерение повече да си губи времето и ще трябва да реши с коя жена иска да остане.

Ралица стигнала даже по-далеч в желанията си. Тя обявила пред актьора, че иска да има дете до няколко години и ако не е той мъжът, който ще й го осигури, по-добре да се разделят.

Така Башар Рахал се озовава на кръстопът. Той обича и двете дами в живота си, но скоро ще трябва да избере само една от тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар