Зрелищни звездни битки след развода! (Анелия получава четири бона от Коко, Иван най-стиснат)

Зрелищни звездни битки след развода! (Анелия получава четири бона от Коко, Иван най-стиснат)
Гласувайте за статията

Анелия се разведе с Коко Динев

Анелия и Коко Динев не са семейство. Отдавна. Но винаги една от най-тиражираните поп фолк певици твърди, че той е най-голямата й любов. Брюнетката опита с много известни мъже да свие семейно гнездо. Но не успя.

Анелия

Анелия все още е приятелка с бившия си

След което призна, че има труден характер и не може да бъде „глезлата”, която мърка като котка. Но засега поддържа прекрасни отношения с екс съпруга си.

Защото бизнесмена е осъден да плаща издръжка на единственото им дете 220 лева. Само че собственика на „Кошарите” брои всеки месец на Анелия за дъщеря им Ивон 4000 лева. По собствено желание.

Олигархът Динко Динев натири плеймейтката Мария Цветкова. Но не я остави съвсем на „на сухо”. А с апартамент. И хилядарка на месец, за детето им.

Ирен Онтева и Ицо Сираков имаха тежки спорове, след като се разделиха. Палавият коцкар и моделката засипаха публичното пространство с взаимни обиди. Тя нарочи плейбоя, че не плаща издръжка на сина им Кристиян. Проверката доказа, че бизнесмена брои месечно по три бона на бившата си, за да е спокойна.

Ивайла Бакалова най-много намаза от развода си с Румен Гайтански (Вълка). След раздялата бизнесмена отстъпва, като истински джентълмен, мезонета си в „Лозенец”.И до днес Вълка се грижи за дъщеря си Рая и майка й Ивайла. И брои всеки месец по 6000 лева, за да живеят двете по царски.Два бона дава Валери Божинов на Алисия, за сина им Валерко.

Най-стиснат се оказа продуцента Иван Христов. Той дава само 270 лева месечна подкрепа за Ава. А разводът му с Вихра се превърна в цирк.

Елена Петрова и богатия грък Аристотелис Фотилас са сключили сделка бракът им да се запази и остане отворен. Всеки месец крехката актриса получава 20 000 лева, за двете им деца. До навършване на пълнолетието им. Оказа се,че къдравелката никак не е беззащитна.

Фолкаджийката Мария и миската Антония Петрова нямат общи деца с половинките си. Но най-прясната парясница се надява на два милиона в сметката си. Петрова иска пет милиона от руския милионер. Макар и двете да отричат, че търсят финансова изгода от развода си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар