Цветелина Грахич премина всички граници, това ли е дъното?!

Цветелина Грахич премина всички граници, това ли е дъното?!
5 (100%) 2 votes

Цветелина Грахич е станала напълно неузнаваема.

Още с приставането на Слави Трифонов и неговото шоу, Цветелина Грахич започва своята пълна промяна. Татуировките й вече не правят толкова впечатление, въпреки че няма как да не се набият на очи. Но това, което наистина втрещява във визията й, е постоянно топящите се килограми, узна kliuki.bg.

Цветелина Грахич отслабна драстично

Певицата не спира да се топи и сякаш по тялото и лицето й са останали само мастило и силикон. На фона на хърбавата й снага изкуствените бюст и устни изпъкват още повече и стоят плашещо грозно. Близките й споделят под секрет, че само за последните няколко месеца е свалила 10 килограма. А за година-две назад бройката й може би достига 20.

Това навежда на съмнения дали Цветелина Грахич не е отключила някое хранително разтройство. Тя от малка е имала проблеми с килограмите, не не им е обръщала внимание, докато не е станала популярна. Тогава започна битката й с наднорменото тегло, която вече със сигурност може да бъде определена като успешна.

Освен самата певица, шефът й Слави Трифонов също е доволен от трансформацията й. Сега тя изглежда много по-добре на екран. За да бъде пълна и успешна промяната обаче, Дългия е наложил и някои корекции в гардероба й. Ако до скоро Цветелина Грахич го раздаваше доста разголена и провокативна, сега се появява всяка вече в елегантно облекло, което определено й стои добре, пише hotarena.net.

Преди време беквокалистката на „Ку-Ку Бенд“ сподели в социалните мрежи хранителния режим, който спазва. Тя бе залята от хиляди питания как е успяла да постигне това чудо с фигурата си. Любопитното е, че не гладува, а дори напротив – храни се на всеки 4 часа. Така Цветелина Грахич е установила от личен опит, че стомахът се свива и свикваш да ядеш по-малко, което е добре дошло за талията и ханша.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар