Блага вест: Джена и Атанас Стоев станаха родители току-що, честито!

Блага вест: Джена и Атанас Стоев станаха родители току-що, честито!
4 (80%) 4 votes

Джена и Наско Стоев са на върха на щастието в момента!

Певицата Джена стана майка за първи път. Фолк дивата роди син на своя съпруг Атанас Стоев само преди минути. Детето е кръстено на баща си, научи Kliuki.bg.

Джена и Атанас Стоев

Джена и Наско станаха родители за първи път

Изпълнителката на „Грешни мисли“ в момента се намира в отлично състояние. Раждането е протекло по план, съобщиха от официалната й Facebook страница.

Тази година се оказа паметна за Джена. Тя ще я помни цял живот. Роди се първото й дете, а освен това отбелязва 10 години на чалга сцената.

Животът на певицата тръгна рязко нагоре след раздялата с Джино Бианкалана. Въпреки че бе сгодена за брадъра, фолк дивата не пожела да остави кариерата си и да се премести в САЩ.

Само година по-късно срещна Атанас Стоев. Това се случи по време на нейно участие в дома на орк. Канарите. Двамата се влюбиха моментално и само след няколко месеца сключиха брак.

От лятото насам Джена и Наско са официално семейство. Певицата зачена почти веднага след сватбата. Счита се дори, че тя е забременяла на медения им месец, което е доста романтично.

Въпреки че раждането е било безпроблемно, не може да се каже същото за бременността на Джена. Певицата до последна възможност обикаляше ношните заведения, за да пее и печели пари. Това се отрази на състоянието й и затова от Нова година насам почти не напусна дома си.

Според информациите от болницата, Атанас Стоев бил просто на седмото небе. Той черпел всеки срещнат, дори и непознатите. Голямата му мечта се сбъдна.

Екипът на Kliuki.bg използва възможността да честити на Джена и Наско появата на тяхната първа рожба. Нека им носи много щастие цял живот!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар