Кошмар за Рачков: Брат му влезе в затвора ОТНОВО снощи!

Кошмар за Рачков: Брат му влезе в затвора ОТНОВО снощи!
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков за пореден път бере срам заради брат си, докога ще продължи това?!

Комикът Рачков е сериозно засегнат от поведението на брат си. Петър за пореден път го злепостви, след като снощи МВР Бургас го арестува за притежание на наркотици, съобщи Флагман.бг.

Рачков - брат

Братът на Рачков се оказа издънката на семейството

Известният край морето като Пешо Измамата е бил задържан след специализирана полицейска акция около ж.к. „Меден рудник“. Петър е бил хванат в автомобил „Пежо“, пълен с амфетамини и различни течности в пластмасови бутилки, както и с електронна везна и термометър, които са нужни за производство на наркотици.

Шофьор на колата не е бил братът на Димитър Рачков, а лице на име Станимир Узунов. Последният е бил здраво надрусан по време на управлението на МПС-то. В автмобила е било и лице на име Георги Георгиев.

В момента и тримата се намират в бургаския арест, където са прекарали нощта. Очаква се да бъдат освободени вечерта, но срещу тях ще бъде заведено съдебно дело.

Проблемите за задържаните се увеличават и от последвалите проведени действия на „Криминална полиция“ в помпена станция, която се намира до разклона за с. Черни връх. Там са открити и иззети много течности в пластмасови и стъклени бутилки, както и стъклени прибори. Засега версията е, че именно това е сборният пункт на задържаните, където са произвеждали наркотици.

Петър Рачков не за първи път си има проблеми с властите. Преди три години той бе прибран за фалшифициране на пари. Пешо дори има присъда от една година, но е лежал в затвора само три месеца.

В Бургас се говори, че братът на Рачков отдавна е загубил шофьорската си книжка, но това не го спира да шофира из морския град. Това досега му е донесло други разправии и проблеми с МВР.

Все още не се знае реакцията на водещия на „Като две капки вода“, но тя едва ли ще бъде положителна. На морето се говори, че актьорът неведнъж е опитвал да измъкне брат си от всичко това. Давал му безвъзмездно пари, разговарял с него, но нищо не дало резултат, научи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар