Василена е бясна: Случилото се между Антон Хекимян и Поли Генова я срази!

Василена е бясна: Случилото се между Антон Хекимян и Поли Генова я срази!
4.4 (88%) 5 votes

Антон Хекимян пробуди ревността на своята възлюбена!

Журналистът Антон Хекимян се оказа голям флиртаджия. Той демонстрира открито топлите си чувства към Поли Генова по време на гостуването й в „Тази сутрин“. Двамата си направиха дори общо селфи, научи Kliuki.bg.

Антон Хекимян и Поли Генова

Антон Хекимян задява Поли Генова в ефир

Видяното по Би Ти Ви не се е понравило на Василена Гръбчева. Блондинката, която топли леглото на арменеца от три години насам, е останала бясна, че мъжът й флиртува с друга, при това пред цяла България.

Връзката между Антон Хекимян и чаровната му колежка е поставена на изпитание отдавна. Двамата може да живеят заедно, но доста рядко се виждат. Графиците им били такива, че почти не се засичали у дома. Това тормозело двойката от дълго време.

Затова всеки флирт на единия от двамата поставя другия в несигурно положение. Засега връзката им не изглежда от най-стабилните и не личи да имат желание да станат семейство.

От друга страна пък Поли Генова отново е свободна и търси любовта. Тя може да си флиртува с когото поиска, защото няма ангажимент пред никой мъж.

Говори се, че певицата се е отдала изцяло на живот в последно време. Звездата от последната „Евровизия“ изобщо не си правела труда да мисли за обвързване, а се наслаждавала на други неща.

Скоро Поли ще стане на 30 г., които обаче не й личат нито визуално, нито по друг начин. Певицата все още е онова момиче, което проби на голямата сцена преди 6 години.

Антгон Хекимян доста харесал Генова тази сутрин и нищо чудно за запази контакт с нея. Това би могло да му коства любовта на Василена, но пък да му осигурни нова тръпка в живота.

За журналиста се говори, че въпреки наглед миловидния си вид, е голям женкар. Той още в студентските си години бил сменил много жени и този начин на живот малко му липсвал след запознанството с Василена Гръбчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар