Антон Радичев вдигна мерника на неверния си зет! Животът на Богомил Грозев му се стъжни

Антон Радичев вдигна мерника на неверния си зет! Животът на Богомил Грозев му се стъжни
4.3 (86.67%) 3 votes

Антон Радичев се е заклел пред щерка си да направи черен живота на Богомил Грозев!

Великият актьор Антон Радичев още изживява предателството на зет си. Както знаем, Богомил Грозев от близо 2 години върти любовница под носа на съпругата си Кристина, която е дъщеря на звездата от НЛО.

Антон Радичев и Богомил Грозев

Антон Радичев размазва Богомил Грозев

Актьорът вкарал в употреба стари свои познанства и намерил на щерка си най-добрия бракоразводен адвокат в София. Той бил истинска акула и шансовете да ошушка докрай журналиста са големи, научи Kliuki.bg.

Кристина имала намерение на претендира за огромна издръжка, която да преполовява месечната заплата на Грозев. Като лице на Нова ТВ, новинарят имал договор със солидно заплащане в него. Така при развода той лесно може да стане жертва на бившата си жена.

По непотвърдена информация, Кристина се съветвала за всичко с баща си. Антон Радичев на практика й движел развода. Актьорът бил решен да отмъсти жестоко на палавия си зет и да го накаже подобаващо.

„Имах го за свой син, а той заби нож в гърба на цялото семейство.“ – вайкал се и беснеел едновременно култовият актьор.

Припомняме, че преди около година се разбра официално за извънбрачната връзка на Богомил Грозев. Тогава съпругата му го изхвърли от дома им и той заживя заедно с любовницата си. Последната също е омъжена, но в момента се развежда заради журналиста.

Богомил и Кристина имат две деца – син и дъщеря. Те все още са малки и главната грижа и на двамата родители е да не ги наранят при развода.

Твърди се, че репортерът е бил луд по известната щерка, но след 11 години брак започнало да му омръзва този начин на живот. Тогава срещнал друга и пак се влюбил.

Антон Радичев понесъл много тежко раздялата на дъщеря му с мъжа й. Двамата били доста близки. Сега обаче от приятели се превърнали в истински врагове.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар