Десислава Радева съвсем вирна нос, президентът изстина към нея?

Десислава Радева съвсем вирна нос, президентът изстина към нея?
4 (80%) 4 votes

Десислава Радева за пореден път стана обект на критики.

Изненадващо за всичко, президентът и Първата дама Десислава Радева се появиха в столичен мол в пиков час преди дни. Визитата на високо ниво в търговския център вся смут, а гардовете от НСО се чудеха как да опазят държавния глава. А междувременно семейството демонстрира отношения, които изненадаха всички, узна kliuki.bg.

Десислава Радева е истинска примадона

Десислава Радева е истинска примадона

Румен Радев не бе особено заинтригуван от предлаганите артикули в магазините и то далече си личеше, че е в мола по принуда. За да оползотвори все пак времето си, той се ръкуваше и поздравяваше хората, които го разпознаха и му се зарадваха. На фона на неговото позитивно поведение, Десислава Радева разочаровала с високомерие и нежелание да общува с гражданите, направили я Първа дама.

Вместо това, тя само нервничала при всяко спиране на мъжа си да размени две приказки. Обикаляла хаотично и от магазин на магазин, като дори не отговаряла за напълно нормалните поздрави на продавачките. А това несъмнено прави доста лошо впечатление. Генерал Деси също така гледала дрехите с пренебрежение и само ги отмятала с един пръст по закачалките.

В резултат на това, президентът и Десислава Радева си тръгнали с празни ръце от търговския център. Явно модното разнообразие не е на нивото на Първата дама, която не веднъж бе критикувана за стила си. А работещите в магазините останали дълбоко разочарование от високомерното й поведение, с което се славят предимно родните миски.

„Сигурно и тя още се мисли за миска, нали на младини е била Мис Бургас“, шушукали зад гърба й не без основание. Президентът останал невъзмутим пред недоволството, което напирало у жена му. Най-изненадващо обаче било, че съпрузите нито веднъж не демонстрирали близост.

Това е наистина учудващо и вероятно явен знак, особено като се има предвид, че само до преди месец-два Десислава Радева не пускаше ръката му, дори и на официални събития. Явно тежестта на поста си е оказала думата и върху отношенията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар