Емилия: с Коко сме по-добри хора сега

Емилия: с Коко сме по-добри хора сега
4.3 (86.67%) 3 votes

Емилия: с Коко сме по-добри хора, защото с годините са се променили много, а сега се откриват като едни по-зрели и стабилни личности и родители.

И така само дни след като отпразнува своя рожден ден и едва няколко месеца след появата на второто й детенце – Мира, певицата освен че пее, снима клипове и определено е в добра форма. Пред своята близка в личен план – Петя Дикова и в национален ефир, Емилия разказа как втората й бременност и второто й дете са протекли изцяло различно от тези с нейния син Иван.

Емилия след второто дете

С първото си дете Емилия сега определя, че е изпуснала важни моменти, докато с малкото си бебе Еми иска да прекарва всяка минута.

Името Мира певицата била избрала сама, след като при първото дете, Коко искал момчето да бъде Иван, кръстено на неговия баща. Сега Еми избрала името Мира без да е кръстено детето на определен човек.

След толкова години заедно, скандали, проблеми, днес Коко и Емилия са други хора, много по-зрели и по-добри един към друг и в семейството също, така те са много по-балансирани и готови вече за родителското.

Както разказва певицата, тя бавно се връща в ритъм на работеща жена, но и освен това прекарва много време с децата си, излиза пее на участие и се прибира у дома. Баткото на бебето също участва и помага с грижите.

Емилия вече е по-уверена и щастлива, тя е майка и работеща жена

И ние от изданието също харесваме новата ведра и уверена Емилия и й благодарим, че днес в Би Ти Ви ни сподели част от себе си, а на сцената тя става все по-успешна като музикант и изпълнител, което личи и от последните й проекти за нейните фенове. Желаем на майката и бебе то – здраве и късмет!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар