Маша сама проваляла своите връзки, тази с Григор също

Маша сама проваляла своите връзки, тази с Григор също
5 (100%) 1 vote

Маша опасно близка с Григор, тенисистката прекарала известно време с нейния бивш и това тя реши да сподели публично наскоро.

Мария Шарапова сподели, че с Григор Димитров прекарали в разговор няколко часа съвсем наскоро, разбира се, тя не намеква изобщо за подновяване на интимните им отношения или за нови чувства по между им.

Григор Димитров – един много харесван мъж и знаменитост

Просто признава, че са се засекли и са били в разговор заедно с часове. Все пак двойката беше във връзка с години, те са спортисти и са с успешни кариери. Мария сподели пред медиите също, че отношенията им завършили преди време с истински скандал и неочаквано.

Но днес Мария и Григор са продължили по пътя си като са загърбили миналото и са вече двама души с много спомени.

Мария признава, че е много труден характер и обичайно тя е в основата на краха на своите лични отношения, освен това за много дълго време кариерата й е била абсолютно водеща пред всичко.

Днес, Григор Димитров е все така успешен и доста щастливо обвързан с певицата Никол Шерцингер, дори подготвят сватбени обети в бъдеще.

Както се коментира и в предаването „Култ“ с Петя Дикова, дали случайно или в отговор на публичните изяви на Мария относно срещата й с родния ни тенисист, Никол пък си сложи снимка, с посланието „От Русия, с любов“.

И ние от изданието за светските истории – „Клюки.бг“ желаем лично щастие на двойката Григор и Никол и разбира се още много успехи на все още младия спортист Григор Димитров, който често ни кара истински да се гордеем, че сме родени в тази старана.

Желаем и на популярната рускиня също много личен късмет, освен големите й успехи на спортен терен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар