Джена с първи разкрития след раждането: Ето какво направи от болницата!

Джена с първи разкрития след раждането: Ето какво направи от болницата!
4.2 (84%) 5 votes

Джена все още се намира в родилното на софийската болница „Надежда“, където се радва на първия си син!

Фолк дивата Джена, за която вчера Kliuki.bg първи ви уведоми, че вече е майка, продължава да се възстановява след раждането на сина й Атанас. Певицата е толкова щастлива, че дори сподели подробности относно цялото събитие, превърнало се в най-щастливото в живота й.

Джена и Атанас

Джена и Наско са на седмото небе

„Чувството е вълшебно, неописуемо. Мама и тате сме невероятно щастливи. Специални благодарности за д-р Павлина Арабаджиева и всички от екипа, който се погрижи така добре за мен и детето ми.“ – бяха първите думи на щастливата майка днес.

Тя разкри и някои детайли около самия си син. Той се е родил във вчерашния ден около 10 ч. Тежи 3 кг., а е висок 51 см. Кръстен е на дядо си и баща си, и двамата се казват Атанас. Сега вече в семейството има трима мъже с това име.

Джена ще остане в болницата поне до вторник, тъй като по правилник пет дни е минимумът за престой във всяко медицинско заведение. Певицата се чувства отлично не само емоционално, но и физически.

Изпълнителката на „Химия“ изкара тежка бременност. Тя не слизаше от сцената месеци наред, въпреки че носеше вече бебето на Наско. Това до голяма степен усложни състоянието й, но пък не повлия на раждането.

Появата на бял свят на малкия Атанас Стоев се оказа най-обсъжданата новина в светските среди във вчерашния ден. Много от колежките на Джена я поздравиха с публикации във Фейсбук или телефонни обаждания. Сред тях бяха Емилия, Анелия, Галена и др.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Джена с първи разкрития след раждането: Ето какво направи от болницата!”

  1. ОЛЯ

    мар. 25. 2017

    Голям прас само тя е раждала.

Добавете коментар