Иван Лечев намери китайска жена на сина си, при това певица! (ВИДЕО)

Иван Лечев намери китайска жена на сина си, при това певица! (ВИДЕО)
5 (100%) 2 votes

Иван Лечев се закани да сватоса една от своите хубавици в „Гласът на България“ с големия си син!

Великият китарист Иван Лечев очевидно се е притеснил да не би синът му да остане стар ерген, защото използва „Гласът на България“ да му търси жена. Това стана ясно от последния излъчен епизод на музикалното предаване на Би Ти Ви, видя Kliuki.bg.

Иван Лечев

Иван Лечев сватосва сина си с китайка

Хубавицата, която Лечев хареса за сина си, се казва Джени Шен. Тя е наполовина китайка, но майка й е българка. Девойката е едва на 17 г. и е членувала в детската група „Бони Бон“, където е работила с Поли Генова.

Единствено Иван Лечев се обърна на изпълнението й и това се оказа печелившата карта на Джени. Китаристът на ФСБ прегърна младата певица и й обеща да я запознае с големия си син.

Последният вече гони 30-те, но очевидно все още е ерген. Той обаче е доста изгодна партия за всяка дама, тъй като работи в голяма банка в Лондон и изкарва добри пари.

Съдбата на Джени Шен е интересна. Като дете на смесен брак, тя е прекарала детството си между България и Китай. Все пак твърди, че се чувства чиста българка.

Иван Лечев има и втори син, който обаче е едва 4-годишен. Той е от настоящата му връзка. За него има време да го сватосва.

Интересното е, че Поли не позна Джени. Тя изобщо не се обърна и после съжали сто пъти. Лечев обаче спаси положението и остави китайската тийнейджърка в „Гласът на България“.

Вижте коя е Джени Шен в следващото видео!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар