Антонио Бандерас преживя най-тежкото

Антонио Бандерас преживя най-тежкото
5 (100%) 1 vote

Антонио Бандерас преживя най-тежкото, латино звездата се възстанови след преживян наскоро инфаркт.

Както бе обявено в публичното пространство на 26 януари испанската кинозвезда преживя тежко здравословно изпитание, което, за щастие нямаше крайно негативен резултат. Според информацията, от испанските медии след инфаркта, Антонио Бандерас е нямал сериозни усложнения след случката.

Той прекара доста време в клиника в Швейцария, където се подложи на лечение и допълнителни процедури, което пък провокира някои информационни издания да пишат колко тежко е било положението при Бандерас и че той е на косъм от смъртта.

Антонио Бандерас беше прекрасен и толкова харесван на младини

 

Това самата кино звезда абсолютно отрече, както пишат и в рубрика на изданието „Една.Бг“, Антонио има поставени няколко стента в артериите, но днес е възстановен и той е готов да продължи своя живот пълноценно.

Напомняме, че Антонио Бандерас е една от най-успешните кино звезди на Стария континент, с испански корен, той става знаменитост с ролите си с „Десперадо“, „Маската на Зоро“ и други.

Антони макар да е на 56 годишна възраст, има все още много на брой почитателки, които се завлавяни от  латино чара и мъжественото му излъчване. А преди години Антонио беше сред най-големите чаровници и идоли за жените в киното.

Антонио Бандерас се възстанови след преживян инфаркт преди месец

Ние от изданието за светски събития и личности – „Клюки.бг“ също като истински фенове на кино звездата Бандерас му желаем още дълголетие и много здраве за напред, а също и по-често да го виждаме на голям екран, макар и на по-голяма възраст той винаги ще ни радва и се надяваме че има още много какво да показва.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар