Кошмар за Мария Илиева: Певицата помисли, че е бременна, а то…

Кошмар за Мария Илиева: Певицата помисли, че е бременна, а то…
5 (100%) 2 votes

Мария Илиева изживя голям кошмар, от който още се възстановява!

Не е тайна, че Мария Илиева от няколко години бленува да стане най-после майка, но все не успява. Това е причината на всичките й раздели в последно време.

Мария Илиева

Мария Илиева все още търси щастието

Певицата в момена няма сериозна връзка, но не остава на сухо. Затова, когато качила 5 килца, тя с надежда помислила, че може да е бременна, научи Kliuki.bg.

По принцип Мария Илиева много рядко напълнявала, дори и с малко. Нейната структура била такава, че трудно качвала кг., даже и да яде стабилно.

Затова поп дивата се зарадвала, че може би най-после е заченала. Тя дори предпочитала да бъде самотна майка, защото имала достатъчно пари да си позволи да издържа детето си сама.

Уви, надеждите на Мария се увенчали с неуспех. Тя се оказала просто напълняла. Това показали резултатите от последния й преглед при гинеколог.

На изпълнителката на „Нищо“ й станало толкова неприятно, че тя се зарекла да свали излишните килца и никога повече да не допуска да напълнее. За целта започнала лудо отслабване.

Певицата го карала само на салати и фрешове. Освен това не вкусвала нищо след 18 ч. Така тя се надявала, че бързо ще влезе във форма.

Припомняме, че връзката на Мария Илиева с младока Атанас Колев приключи именно заради нежеланието на рапърът да има дете. Той е все още само на 20 г. и не иска да поема такива големи отговорности в живота.

Малко след това Мария се утеши с Криско, но и този рапър не пожела да й направи бебе. Макар да е по-голям от Наско, Кристиян също не почувствал, че сценичната му партньорка е жената за него.

Така Мария Илиева се озова на 39 г. сама. Тя продължава да търси своето щастие, но то все някак й убягва. В края на годината певицата има четвърти юбилей, което променя много нещата за нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар