Няма да го познаете: Порасналият внук на Бойко Борисов стана модел! (взриви мрежата – СНИМКИ)

Няма да го познаете: Порасналият внук на Бойко Борисов стана модел! (взриви мрежата – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Внукът на Бойко Борисов стана кукла и половина, готов е за модния подиум!

Екс премиерът Бойко Борисов има двоен повод за щастие и почерпка. Единият определено е поредната му победа на парламентарните избори вчера. Когато постави на колене основния си конкурент в лицето на Корнелия Нинова и БСП.

Бойко Борисов

Бойко Борисов е щастлив не само с победата на изборите, но и с внука си, който стана хубавец и половина

ГЕРБ отново е първа партия в парламента, следвана от червените. След тях, със значително по-малък брой гласове, но с гаранция за мандати, са патриотите, ДПС и партията на Веселин Марешки.

Не е ясно дали Бойко Борисов вече е полял победата си, но със сигурност е вдигнал наздравица за здравето и живота на любимото си внуче. Бойко-младши расте с всеки изминал ден и вече направо не можем да го познаем.

Навръх големия празник Благовещение, лидерът на ГЕРБ публикува снимка на порасналия малчуган, която взриви мрежата. Не може да се отрече, че хлапето е невероятен сладур. А и вече е достоен за модния подиум, тъй като не му липсва харизма и присъствие пред обективите.

На фотото внукът на Бойко Борисов е облечен като истински малък джентълмен – с екстравагантна, но елегантна ризка, вратовръзка и понталонче. А на очичките му се мъдрят електриково зелени очила от марката „Рей Бан“.

„Внукът ми Бойко на празника Благовещение. Пожелавам и на Вас, и на семействата Ви много здраве и благополучие. Нека да имаме само благи вести през идната година и заедно да съхраним стобилността и мира в страната си“, пожела Бойко Борисов с личицето на малкия си сладур.

Малък Бойко стана истински малък модел,  голям чаровник

Който чаровно маха с ръчичка пред обектива на фотоапарата и остави хиляди майки и баби без думи от умиление.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар