Руслан Мъйнов шокира: Живея втори живот, никога не съм разказвал за това! (ето кошмара в живота му)

Руслан Мъйнов шокира: Живея втори живот, никога не съм разказвал за това! (ето кошмара в живота му)
5 (100%) 2 votes

Руслан Мъйнов отдавна е приел, че живее втори живот и затова не се коси за глупости!

От години почитатели и медии въртят и сучат едно и също – защо Руслан Мъйнов е сам. Защо няма жена до себе си и защо не е станал баща. Много се изписа и изговори, а истината е, че комикът не отдава чак такова значение на подобни неща.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов отдавна е спрял да се тревожи за неща, които не зависят от него

Не и след като е приживял ужас, от който едва не е загинал. И оттогава насам вярва, че живее втори живот. Затова и е спрял да се коси за глупости или за неща, които не зависят от него.

Актьорът и певец призна, че още докато е бил тийнейджър и е живял в Украйна, е щял да изгори жив. Заедно с негов приятел си играели навън, когато видели запалена купчина боклуци. Другарчето на Руслан решило да се прави на герой и извадило горящ колан от огъня.

Размахал го над главата на Руслан Мъйнов, но коланът докоснал главата му и косата му пламнала на секундата. „Добре, че не беше толкова късно и наоколо гъмжеше от народ. Хората веднага се разпищяха и се втурнаха да ме спасяват и гасят“, припомня си чаровникът.

Това обаче не е единственият му кошмар с огъня. Преди този случай, лично той пък подпалил бараката за въглища на дома си, както си играел. Едва не опожарил семейството си, а баща му Иван бил колкото изплашен, толкова и бесен след потушаването на пожара.

„А, когато веднъж бях на гости при леля ми Мая, жестоко изгорих с ютия лявата си ръка. Абе, след толкова много беди, само като чуя за огън и бягам далече. Това ми е най-големият страх и ужас“, обяснява Руслан Мъйнов. И вярва, че всичко е в Божиите ръце, и нещата се случват тогава, когато трябва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар