Миглена Ангелова хвърли бомбата: Влюбих се отново! (сама не го очаквала – още подробности)

Миглена Ангелова хвърли бомбата: Влюбих се отново! (сама не го очаквала – още подробности)
4 (80%) 4 votes

Миглена Ангелова взриви с признание за новата си любов!

Водещата Миглена Ангелова, която спечели любовта на зрителите във Вип Брадър 2016 и излезе оттам като победител, втрещи с признание. И то е, че е влюбена отново. Макар самата тя вече да не вярвала, че ще й се случи.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова е отново влюбена, но не и в мъж

За журналистката тази любов е най-прекрасната и щастлива досега, защото не е свързана с мъж, а с… автомобил. Да, не мигайте на парцали! Новата любов в живота на Миглена Ангелова е Бентли, при това ултра скъпо и модерно.

Цената на возилото е над 100 000 лева и макар да е странно, не й е подарък от ухажор, нито ново гадже, както вече се разбра. Бентлито си го закупила сама, с парите от хонорара във Вип Брадър. И му се радвала като малко дете.

„Слава Богу, че този път не се влюбих в мъж, а в кола. Сигурна съм, че ще ми служи по-добре и ще прекараме много повече време заедно“, смеела се Миглена Ангелова пред близки приятелки.

Въпреки че е на екран от години и не е била от бедните, водещата не спирала да повтаря, че за първи път има удоволствието да седне в такова купе. Не било като старите й брички и чак сега разбрала какво означава блаженство.

Още не е ясно кой ще има честта да сяда до нея в Бентлито, но сред мъжете облагодетелстван ще е „годеникът“ й Антон Стефанов. Припомняме, че светският журналист се престраши да подари пръстен и да поиска ръката на водещата директно в ефир.

А тази смелост и романтичен жест няма да останат невъзнаградени от Миглена Ангелова. „Че Антон няма да се облажи и да бръкне в меда, това е ясно. Но поне ще може да се фука, че Меги го е качила в звяра си. Това чудо наистина е звяр – страхотна кола“, коментират с неприкрита завист източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар