Екипът на Слави Трифонов е в шок: Не е за вярване кого уволнява Дългия! (скандални подробности)

Екипът на Слави Трифонов е в шок: Не е за вярване кого уволнява Дългия! (скандални подробности)
5 (100%) 2 votes

Слави Трифонов дълго търпя, но вече му дойде в повечко!

Страшен скандал избухна в „Шоуто на Слави“, а екипът е в шок от намерението на Дългия да започне да раздава червени картони. Нервите на Слави Трифонов не издържаха и той е отправил последно предупреждение на Тодор Башиянов.

Слави Трифонов

Слави Трифонов дава последен шанс на Тодор Башиянов, преди да го изрита от шоуто си

Шоуменът дори вече бил подготвил заповедта за напускане на актьора и само чакал сгоден момент, това разкриха източници от кухнята на предаването.

Още отдавна всички са наясно, че Слави няма особено добри чувства към пловдивския комик. Така, както Краси Радков отдавна е негов любимец и Дългия му прощава и най-големите гафове, Башиянов му е трън в очите.

„На Слави Трифонов му личи всичко на физиономията. Дали те харесва, или не. При него основното е да го спечелиш като човек, а Тодор не успя да го направи. Слави не му вярва и винаги е мислил, че той му се подмазва“, коментират източниците.

Наред с това, Башиянов е актьорът, който прави най-много нелепи гафове в ефир. Последния път той не успя да си направи скеча с Рафи Бохосян като само в едно изречение наблъска три-четири грешки. А отделно от това вбеси Слави с нелепи подмятания по негов адрес.

„Знаеш ли защо арменците имат големи носове – ами, за да надушват парите. Но то и ти си като тях, ти също винаги ги надушваш. А край тебе мирише на лукс“, изцепи се Тодор Башиянов, а Дългия го смрази с поглед.

Дългия отдавна не може да понася пловдивчанина, не му вярва. Любимец му е Краси Радков

След шоуто Трифонов моментално привикал актьора в кабинета си и му крещял така, че всичко наоколо в радиус от 200 метра се тресяло. Башиянов излязъл червен като домат от срещата, а гемиите му били тотално потънали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар