Разкритие: Глория с уникална саможертва заради Симона!

Разкритие: Глория с уникална саможертва заради Симона!
5 (100%) 1 vote

Глория доказа, че щерка й е най-важното в целия й свят!

Примата Глория обича най-много от всичко на света дъщеря си Симона. Това е самата истина, след като в името на детето си певицата отказа няколкомесечна много висока заплата, научи Kliuki.bg.

Глория и Симона

Глория се жертва за Симона

В края на миналата година Гло е получила предложение да се включи като жури в „Гласът на България“, както вече псиахме, но го е отклонила. Причината обаче не е тази, която се тиражираше тогава.

Считаше се, че Глория е поискала твърде висок хонорар и затова не се е стигнало до споразумение между двете страни. Истината обаче е, че изпълнителката на „Крепост“ се е отказала поради участието на дъщеря й във формата.

За да няма конфликт на интереси, в предаването е забранено роднини да са от двете страни. Симона Загорова много искала да участва в „Гласът на България“ и затова се наложило майка й да се откаже от журирането в този проект.

Така на нейно място била поканена Камелия, която до този момент определено не е предпочитана дестинация за участниците. Ками не се радва на популярност сред състезателите и е събрала най-слабия отбор.

Самата Симона Загорова не пожела да се включи при нея. Тя избра Иван Лечев, което се възприе като истински шок от зрителите.

По традиция в „Гласът на България“ винаги се канят за жури изпълнители от поне три стила музика. Това обикновено са рок, поп и попфолк.

Глория досега е участвала като жури само в едно музикално предаване. Това беше преди 10 години по време на първия сезон на „Мюзик айдъл“, от който певицата няма особено добри спомени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар