Жоро Торнев смаза Мира Добрева: Удари я там, където боли най-много! (водещата е отчаяна)

Жоро Торнев смаза Мира Добрева: Удари я там, където боли най-много! (водещата е отчаяна)
5 (100%) 1 vote

Мира Добрева получи удар от собствения си съпруг, не го очакваше!

Журналистката Мира Добрева напоследък не спира да се излага. Тя получи Златен скункс от „Господари на ефира“ затова, че навръх 3 март точеше лиги в ефир по тялото и татусите на млад здравеняк.

Мира Добрева

Мира Добрева срината от думите на Жоро Торнев, когото не е спирала да обожава

Наскоро пък се изложи в предаването си с това, че попита един каракачанин дали основното, което отглежда, са кучета. Явно Мира Добрева е чувала за породата каракачанска овчарка, но и идея си няма, че каракачаните отглеждат предимно овце.

„Като не го знае, да си беше направила труда да провери в Гугъл. Щеше да я отнеме не повече от пет минути, но кой да мисли с главата си?! А и не я ли виждате, че май това, за което мисли само, е как да се направи на маймуна“, възмущават се потребители по форумите.

И донякъде са прави, тъй като Мира Добрева се поду от ботокс и хиалуронови инжекции. В името на младостта и красотата, тя се подлага перманентно на всякакви интервенции. Вместо да се разхубави обаче, е заприличала на узрял пъпеш в лицето.

Най-голямата й болка била, че не друг, а мъжът й Жоро Торнев й казал почти същото в очите. Оказва се, че режисьорът, който така или иначе не си поплюва, се уморил от вечните мании за красота на жена си. И я застрелял с изказването, че преди е била сто пъти по-хубава.

Водещата наистина се поду от разкрасителни процедури, но с обратен ефект

„Ами прав е човекът. Той никога не е одобрявал тази нейна фикс идея. А сега, когато трябва да живее и спи до това, което Мира нарича красиво лице, направо му съчувстваме. Каквато е чувствителна, горката го е понесла много тежко, но да вземе и да се замисли поне“, разкриват близки до обкръжението й източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар