Цветелина Грахич развивала този проблем с години, без никой да предположи!Певицата на Слави Трифонов - Цветелина Грахич ужаси близките си

и колегите от "Шоуто на Слави". Босненката се топи пред очите им с всеки изминал ден. Като само за три месеца се е простила с над 12 килограма. [caption id="attachment_382446" align="alignright" width="224"]Цветелина Грахич Цветелина Грахич развива булимия, здравето й е застрашено[/caption] Както всички помним, изпълнителката започна стриктна диета преди около година. Като дори сама я сподели в мрежата. От малка Цветелина Грахич била комплексирана от тялото си, след като в пубертета започнала да се окръгля. Тя не спирала да се движи, да тренира и да се ограничава в храненето, но заради бушуващите й хормони, теглото не спирало да се покачва. Помним я в първите години при Слави Трифонов, когато татуираната босненка си бе отгледала двойна гуша, яки бедра и мощна задница. С диетата след това тя започна да отслабва и в един момент вече беше досущ като всички родни красавици. Днес обаче визията й е плашеща, а истината е, че Грахич почти престанала да се храни. Тя се престрашавала да хапне по малко зеленчуци, ядки, белтъци или риба, но твърдо се отказала от всички по-питателни храни. Проблемът й бил, че обожавала сладкото и в малкото случаи, в които налитала на него, изпадала в страшно чувство за вина. За да може пак спокойно да се погледне в огледалото и да се хареса, Цветелина започнала чат-пат да ходи в тоалетната и да повръща. Случаите обаче зачестили и към днешна дата стомахът й бил така свит, че отказвал да приема храна и сам я пращал над тоалетната чиния.

Самият Слави Трифонов неведнъж я бил привиквал "при рибите" на сериозен разговор и се опитвал да й набие акъл в главата. Но упоритата и чепата Грахич не искала да чуе.

Ако не вземе мерки обаче, това нейно слабеене може да я доведе до наистина жестоки последици. И не само за здравето, а и за живота й като цяло, коментират източниците.