Има чудеса: Брад Пит и Анджелина Джоли се прегърнаха отново! (любовта им е още жива)

Има чудеса: Брад Пит и Анджелина Джоли се прегърнаха отново! (любовта им е още жива)
4.3 (86.67%) 3 votes

Анджелина Джоли и Брад Пит може и да намерят обратно път един към друг!

Месеци след скандалния си развод, Брад Пит и Анджелина Джоли се прегърнаха отново. Новината втрещи Холивуд. А вече доста хора са готови да се обзаложат дали двамата няма да бъдат новите Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън. Които се женеха и развеждаха цели четири пъти.

Анджелина Джоли

Възможно ли е Брад Пит и Анджелина Джоли да се съберат отново – целият свят говори за това, Холивуд гръмна

Оказа се, че след нападките и обидите около развода, който беше идея на Анджелина Джоли, двамата с Пит решили да си дадат шанс в името на децата. Припомняме, че медийният шум навреди именно на хлапетата, които бяха непрестанно в центъра на клюки и интриги.

„Анджелина първа поиска да се разведе с Брад Пит, но и първа му протегна ръка за примирие. Идеята й не беше да се събират отново, а да общуват. Да общуват очи в очи, а не чрез адвокатите си. Тя и преди беше заявила, че Пит е важна част от живота й и винаги ще си остане така“, разкриват запознати пред американски таблоид.

Само че откакто започнали да се държат миролюбиво и приятелски, Брад Пит и Анджелина Джоли сякаш се преоткривали отново. Показателното е, че преди дни дори се събрали в дома на Анджи и останали заедно с децата в течение на целия ден.

Брад Пит все по-често звънял на бившата си половинка, а за разлика от преди седмица например, сега очите му блестяли и се смеел, докато говори с нея. Всички фенове на Бранджелина се питат няма ли любимците им да се съберат отново.

В интерес на истината, Анджелина и Брад бяха заедно много дълго време. Нещо напълно нетипично за повечето звездни двойки и семейства в Холивуд. Затова и подобен развой на събитията изобщо не е изключен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар